

FOTO: Anita Bach
Cookies | Ingredienser | Fremgangsmåte |
---|---|---|
Melkefri melange | 100 gram | Smelt smør og bland det sammen med sukker |
Hvitt sukker | 150 gram | Bland inn det tørre |
Brunt sukker | 150 gram | Tilsett ett og ett egg |
Toro glutenfri lys melblanding (1 pose) | 365 gram | Bland til slutt inn maizenna |
Bakepulver | 1/2 ts | Tilsett kanel, kardemomme og honning |
Salt | 1 ts | Bruk to skjeer og lag mellomstore baller (ca 40 gram per) |
Vaniljesukker | 1 ts | Legg ballene på et stekebrett med bakepapir og avkløl i 20 minutter |
Egg | 3 stk | Stek på 180 grader i ca 12-14 minutter |
Maizenna + vann | 1 toppet ss blandet med 4 ss vann | * denne oppskriften gir deg 30 cookies |
Kanel | 1 ts | * Dersom du ønsker mørke kjeks tilsetter du 2 ss bakekakao |
Kardemomme | 1 ts | |
Honning | 1 ss |
Tips
- Du kan fint legge til flere kryddertyper for en enda mer julesmak