Publiseringer om meg
Her finner du eksterne annonser og artikler som er skrevet om meg og min lidenskap for gluten- og laktosefri baking. Les videre for å oppdage hva andre har sagt om min baking!
NRK - Premiere Bakemesterskapet
Brødhuet delte min oppskrift - Banankake
Verdens største bakeprogram har kommet til Norge. Ulrikke Brandstorp utfordrer 12 av Norges beste hobbybakere til kamp med slikkepott og sukker. Klar, ferdig, bak!
Da Anita gikk inn i baketeltet, hadde hun bare med seg en plan A. Hun tenker at en plan B er helt unødvendig! Anita har alltid godt humør, og stor tro på sine egne spontane vurderinger. Det gir både humor og resultater i teltet.
Anita har alltid vært glad i å bake og synes det er stas å invitere gjester på mat og kaker. Anita har cøliaki og er laktoseintolerant, så hun baker som oftest glutenfritt. I teltet beviser hun gang på gang for dommerne at glutenfrie kaker også kan smake godt. (tekst hentet fra dagbladet)
Nils (Brødhue): Anita sjarmerte Norge i Bakemesterskapet 2024 med sitt flotte humør og “vi prøver oss”-holdning. Hun ble kjent for god glutenfri bakst og i dag får vi oppskriften hennes fra togvogna i program 4.
Anita: Denne kaken er inspirert av speideren. Vi har to godsaker vi lager på bål. Har du noen gang smakt smores? Hva med banan og sjokolade? Denne kaken gir deg begge smaker i en og samme kake.
(tekst hentet fra brodhue.no)
Dagbladet - Ute av Bakemesterskapet
Jeg er ute av bakemesterskapet, men for en opplevelse.
- Jeg lå egentlig ikke på bunn, men så gikk alt skeis. Kaken veltet, og kremen ble for varm. Så må man jo bare presentere det, og le litt av det, sier hun. (sitat hentet fra dagbladet)
NRK Mat - Gluten- og laktosefri Gulrotkake
Mange har cøliaki eller er laktoseintolerante. Da er det herlig å kunne bake en digg kake som både er gluten- og laktosefri.
Norsk cøliakoforening - Fremtiden er glutenfri
Vårt land - Vil løfte kirkekaffen til nye høyder
– Jeg var vant til å lykkes med bakeprosjektene mine og plutselig fungerte ingenting. Og jeg kunne jo heller ikke smake forskjellen - for jeg hadde ikke smakt på kakene tidligere. Det jeg endte opp med var å kjenne forskjell på konsistensen og da begynte jeg å få det til, forklarer Anita. (sitat hentet fra artikkel)
Anita frå Bakemesterskapet har fått til noko unikt i lokalkyrkja på Siggerud. Fleire og fleire damer (og menn, håpar dei) kjem til kyrkjestua annankvar torsdag. (sitat hentet fra artikkel)
Ski Storsenter - pepperkakebyen 2023
Hvert år inviterer Ski storsenter alle til å være med å bygge Ski pepperkakeby. I 2023 var jeg så heldig at jeg fikk lov til å bygge selve storsenteret.
Som alltid kaster jeg meg på ting jeg ikke har gjort før. Med et vanlig kjøkken og kun en stekeovn ble det mange timer på kjøkkenet. Tror jeg var oppe i over 100 timer og fikk med meg mann, barn og søster på prosjektet. For et gøy (og litt slitsomt) prosjekt. Jeg lærte ekstremt mye om pepperkake, byggestruktur og det å sette det sammen. Det er ikke brukt en dråpe med limpistol, alt er satt sammen av melis og eggehvite. Gøy Gøy og Gøy!
Tør jeg, så tør du!
Slik så det ut når jeg bakte og bygget!
Her er resultatet av hele byen




Opplev mer av min lidenskap
Bli inspirert og bak en kake med mine oppskrifter!