

Foto:
Ostekake | Ingredienser | Fremgangsmåte |
---|---|---|
Glutenfri digestive | 1 pk | Knus kjeksen og tilsett smeltet smør |
Glutenfri maria kjeks (disse inneholde melk) | 1 pk | Fordel kjeksen i en kakeform og avkjøl |
Melkefri melange | 150 gram | Kok pakken med sitrongele sammen med 3 dl vann og avkjøl |
Laktosefri kremfløte | 3 dl | Pisk fløte, bland inn kremosten og hell forsiktig inn sitrongele |
Laktosefri philadelfiaost | 2 pk | Fordel røren over kjeksbunnen og sett i kjøleskapet i 2 timer |
Sitrongele | 1 pk | |
Vann | 3 dl | *Dersom kaken skal være 100% laktosefri bruker du 2 pk glutenfri og melkefri digistive i stedenfor |
Tips
- Kjøp en ekstra pakke med gele. Kok den opp, avkjøl og fordel oppå ostemassen når den har stivnet. Da får du et fint gelelokk på toppen av kaken
- Pynt med friske bær