


Foto: Anita
Oreokake | Ingredienser | Fremgangsmåte banankake |
---|---|---|
Glutenfri oreokjeks | 2 pk | Knus 1 1/2 pk oreokjeks og bland inn smeltet smør. Fordel i en kakeform eller små glass og la det stå å avkjøle seg |
Melkefri melange | 150 gram | Pisk kremost og melis til en luftig masse |
Laktosefri kremost naturell | 2 pk | Pisk kremfløte og litt sukker og bland halvparten sammen med kremost og melis |
Melis | 5 dl | Pisk sjokolademoussen sammen med melk og tilsett resten av den piskede kremfløten |
Laktosefri kremfløte | 3 dl | Bland halvparten av oreokjeksen som er igjen forsiktig inn i ostekremen. Fordel ostemassen oppå kjeksbunnen. |
Sjokolademousse | 1 pk | Fordel sjokolademoussen oppå ostemassen og pynt med resten av oreokjeksen |
Laktosefri melk | 2 dl | Avkjøl i minum 1 time. Smaker aller best dagen etter |
Tips:
Når jeg kjøper sjokolademousse velger jeg blant disse to. Det kommer ann på allergien til den som skal spise kaken:
- Sukrin Sukkerfri Chocolate Mousse inneholder melkeprotein (selges hos bla oda og meny)
- Freia Sjokolademousse Sjokobiter inneholder tørrmelk og melkeprotein