Oreokake - OreoDrøm

Publisert den 16. juli 2024 kl. 15:55

Foto: Anita

Oreokake Ingredienser Fremgangsmåte banankake
Glutenfri oreokjeks 2 pk Knus 1 1/2 pk oreokjeks og bland inn smeltet smør. Fordel i en kakeform eller små glass og la det stå å avkjøle seg
Melkefri melange 150 gram Pisk kremost og melis til en luftig masse
Laktosefri kremost naturell 2 pk Pisk kremfløte og litt sukker og bland halvparten sammen med kremost og melis
Melis 5 dl Pisk sjokolademoussen sammen med melk og tilsett resten av den piskede kremfløten
Laktosefri kremfløte 3 dl Bland halvparten av oreokjeksen som er igjen forsiktig inn i ostekremen. Fordel ostemassen oppå kjeksbunnen.
Sjokolademousse 1 pk Fordel sjokolademoussen oppå ostemassen og pynt med resten av oreokjeksen
Laktosefri melk 2 dl Avkjøl i minum 1 time. Smaker aller best dagen etter

Tips:

Når jeg kjøper sjokolademousse velger jeg blant disse to. Det kommer ann på allergien til den som skal spise kaken:

  • Sukrin Sukkerfri Chocolate Mousse inneholder melkeprotein (selges hos bla oda og meny)
  • Freia Sjokolademousse Sjokobiter inneholder tørrmelk og melkeprotein