


Foto: Anita
Gulrotkake | Ingredienser | Fremgangsmåte |
---|---|---|
Gulrøtter | 400 gram | Pisk egg, sukker og solsikkeolje. Sikt inn det tørre |
Egg | 6 stk | Rasp gulrøttene og tilsett i røra |
Sukker | 500 gram | Tilsett rømmen til slutt og rør lett sammen |
Brunt sukker | 100 gram | Hell røren i en rund form (ca. 25 cm) og stek på 180 grader i 50 - 60 minutter |
Solsikkeolje | 3 dl | |
Toro glutenfri lys melblanding (1 pose) | 365 gram | |
Bakepulver | 2 ts | |
Kardemomme | 2 ts | |
Kanel | 2 ts | |
Salt | 1 ts | |
Laktosefri rømme | 2 dl |
Kremost | Ingredienser | Fremgangsmåte |
---|---|---|
Melkefri melange | 175 gram | Pisk melkefri melange, kremost og melis sammen til en glatt konsistens. Tilsett litt og litt kremfløte. |
Laktosefri Philadelfia | 175 gram (1pk) | Det er viktig at alle kjølevarer har samme temperatur før du blander det sammen. |
Laktosefri kremfløte | 0,5 dl | |
Melis | 250 gram |
Tips
- Smelt sukker i en stekepanne og bland inn ulike hakkede nøtter. Avkjøl, del i biter og pynt kaken
- Topp med bringebær og jordbær
- Dersom du ikke skal ta hensyn til melkefritt, kan du knekke opp hvit sjokolade og steke i ovnen på 160 grader til du ser de blir litt brune på utsiden. Avkjøl og kutt i biter